Hop til hovedindholdet

Landdistrikternes Fællesråd logo

Konference om grøn demokratisk erhvervsudvikling


Dato og tid

Tirsdag d. 24. august 2021 kl. 09:30 til 15:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 17. august 2021 kl. 15:00

Sted

Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100 Vejle

Konference om grøn demokratisk erhvervsudvikling


Beskrivelse

Nu har du chancen for at blive klogere på, hvordan man kan koble den grønne omstilling med demokratisk ejerskab og skabe ny erhvervsudvikling i landdistrikterne. I fællesskab inviterer Landdistrikternes Fællesråd og Tænketanken Demokratisk Erhverv nemlig til en konference om grøn og demokratisk erhvervsudvikling.

Vi står på tærsklen til at igangsætte en omfattende omstilling af vores samfund. En bindende klimalov er vedtaget, og for de danske landdistrikter rummer omstillingen til en grønnere og mere bæredygtig samfundsmodel muligheder for at skabe ny erhvervsudvikling på landet. Det er helt afgørende, at den fremtidige erhvervsudvikling udtænkes og forbliver lokalt, så den kommer landdistrikterne til gode. Formår vi at koble innovative idéer målrettet den grønne omstilling med en lokal forankring og lokalt ejerskab, kan det skabe en helt ny bølge af erhvervsudvikling på landet – og vi kan nå vores klimamål.

Konferencen løber af stablen den 24. august kl. 10.00-15.00 i Spinderihallerne på Spinderigade 11, Vejle. Tilmelding er nødvendig, og fordeling af pladserne foregår efter princippet om først til mølle. Konferencen inkluderer forplejning for alle deltagere.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Landdistrikternes Fællesråd
Tlf: +45 61313636
mail@landdistrikterne.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Landdistrikternes Fællesråd
Tlf: +45 61313636
mail@landdistrikterne.dk